Pedicure behandelingen

Over de pedicure behandelingen

De behandeling

Onze voeten vergeten we maar al te vaak. Ze dragen ons, ze brengen ons waar we wezen willen. Als we verdrietig zijn dragen ze ons zware gewicht, als we boos of gefrustreerd zijn dan stampen we met onze voeten op de grond, als we blij zijn dansen we, wanneer we zijn gevallen proberen ze ons weer op onze benen te zetten. Bij elke emotie zijn onze voeten actief en spelen ze een rol. Voeten zijn dus heel belangrijk! Daar waar mogelijk maak ik uiteraard gebruik van natuurlijke producten.

Tijdens de anamnese, het intakegesprek, wordt vastgesteld waar ik rekening mee moet houden en waar extra aandacht aan moet worden geschonken tijdens de behandeling. Ook kan ik dan een inschatting maken van de tijd die ik voor de behandeling kwijt ben.  Tarieven worden ingedeeld naar tijd, de één heeft immers meer klachten/problemen dan de ander. Ook als u geen klachten of problemen met uw voeten bent u van harte welkom. Want wat dacht u van een heerlijke voetmassage en een keratine behandeling?

 

– Voeten desinfecteren
– Nagelomgeving reinigen
– Knippen fraisen van de nagels
– Nagelomgeving uitbruisen en reinigen
– Eventuele likdoorn(s), overtollig eelt verwijderen,
   hypertrofische nagel fraisen, kloven, ingegroeide nagel(s)
   behandelen
– Voeten desinfecteren
– Voeten incrèmen

 

Prijzen

Probeer op tijd te zijn voor een afspraak, graag 5 minuten van te voren,  liever 10 minuten te vroeg, dan te laat. Kom je te laat dan gaat dat af van de tijd die er voor je is ingepland en dat zou erg jammer zijn.

1e behandeling met intake
€ 35,- euro
30 minuten
€ 27,50 euro
45 minuten
€ 35,- euro
60 minuten
€ 42,50 euro
Keratine behandeling
€ 10,- euro
Kleine behandeling*
€ 15,- euro

* Een kleine behandeling is: 1 likdoorn, ingegroeide nagel of nagels knippen.

Natuurlijke keratine behandeling voor de voeten

 

De intensieve emulsie versterkt de nagels, voedt en hydrateert de huid van handen en/of voeten. De plantaardige keratine repareert schade in de huid zoals: droogte, eczeem en ruwe plekjes. Bovendien maakt het de nagels sterker en minder breekbaar.

De Padipure socks zijn gevuld met een intensieve keratine pakking van: Natuurlijke Keratine, Vitamine E, Urea, en Copaiba Oil.

Hier overheen gaan dan de electrisch vervarmde sokken. Deze sokken zijn ontworpen om warmte te bieden aan de voeten.

De warmte van de sokken zullen de poriën openen waardoor de keratine crème nog gemakkelijker wordt opgenomen en hierdoor nog werkzamer is.

Uw voeten voelen weer fluweel zacht aan !!

Een heerlijke behandeling na een pedicure, maar zeker ook tijdens een van de andere behandelingen.